Köpvillkor

25 februari, 2016

Priser och betalning

Varje vara som prissatts anges med pris inklusive moms. Betalning kan ske, enligt överenskommelse, via Swish, PayPal eller mot faktura. Vid fakturering skall betalning tillställas Frilans Finans i enlighet med uppgifter som anges på fakturan. Detta då jag utför dessa tjänster som egenanställd hos Frilans Finans. Beroende på ifall någon form av t.ex. lokala transporter krävts för att jag ska kunna utföra arbetet så kan t.ex. sådant som milersättning förekomma på fakturan. Det överenskomna totalbeloppet kommer dock alltid att stämma.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar, men endast på ej individuellt anpassade eller specialbeställda ringar. I ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot ringen. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leveranstid

Förväntad leveranstid anges i samband med bekräftad beställning, men den brukar generellt sett röra sig om ca 14 dagar.

Enhetsfrakt

Vi levererar med post. Enhetsfrakten för detta är 50:- oavsett antal mynt. Önskar ni att försändelsen rekommenderas så tillkommer 95:-. Vänligen meddela att spårbart rek. önskas i samband med beställning.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Dela med dig