Leverans efter leverans

Sakta men säkert så rullar leveranser av nya beställningar iväg, och allt praktiskt faller på plats. Jag blev lite överrumplad av det stora intresset som finns för myntringar, och kan snabbt konstatera att detta inte längre går att köra enbart som en hobbyverksamhet längre. För att slippa allt omak med att starta ett företag så har jag valt att samarbeta med Frilans Finans när det gäller fakturering. På så sätt kan jag fokusera på att alltid leverera just de fantastiska ringarna som ni förväntar er. Några exempel på färska arbeten:

image2

 

 

 

 

 

 

image3

 

 

 

 

 

 

image1

 

 

 

 

 

 

Dela med dig

3 Responses to Leverans efter leverans

  • Såg igår en 40-årspresent som du tillverkat. Mycket imponerad av ditt arbete! Och mottagaren blev verkligen glad! Lycka till framöver – du får fullt upp….

  • Tar du i mot en beställning

  • Hej Danne!
    Vi har börjat släppa på lite med beställningar nu igen. Använd gärna formuläret som finns under ”kontakta mig” tack.
    Mvh Mikael